ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

HEMANI Крема за Сува кожа

HEMANI Крема за Сува кожа

Хемани кремот за сува кожа со природното масло од црно семе ја омекнува и обновува сувата кожа на лактите, петиците, дланките, и другите делови на телото каде е потребно омекнување на кожата.  Истотака може да се користи и како балзам за нега на испукани усни.

Состав: Вазелин, Хемани масло од црно семе

Пакување:  100 ml