Одберето го и Вие правиот пат кон здраво тело, давајќи му ја потребната енергија и виталност – користете природни препарати кои имаат стекнато многу задоволни корисници и без кои нема да сакате да го започнете денот.

Пантерфарм е компанија која од 2007 година работи  во областа на фармацијата. Нашата основна дејност е увоз, дистрибуција и продажба на додатоци на исхрана, како и хигиенски и козметички производи.

Сите наши прозводи се на природна база и се произведени согласно сите меѓународни стандарди за квалитет. Пантерфарм е посветена на промовирање здравје, нудејќи широк спектар на високо квалитетни хранливи производи и производи за природна козметика достапни за секого. Искористете го и Вие совршенството на природата и помогнете му на Вашиот организам на здрав начин да ги надмине предизвиците на секојдневието.