ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Ulgrip™ HOT, 10 кесички од по 6 грама прашок

Ulgrip™ HOT, 10 кесички од по 6 грама прашок

Ulgrip™ HOT е граничен производ во форма на прашок наменет за подготовка на топол напиток кој се користи за одржување на нормална функција на имуниот и респираторниот систем посебно за време на настинка, грип, иритирано грло и гласни жици, при состојби пратени со кашлица, засипнатост и сувост на грлото. Пожелно делува и при оксидативен стрес и зголемена потреба од антиоксиданси.

Компонентите на препаратот oвозможуваат полесно искашлување,намалување на иритацијата на грлото, зајакнување на имунитетот, заштита на клетките од оксидативен стрес, намалување на заморот и исцрпеноста.

Description

Препорачана дневна доза за возрасни: 1 кесичка прашок 2 пати на ден препорачливо за време на оброк.

Состав: Активни состојки содржани во 2 кесички прашок :

 • Малина во прав 800мг
 • Концентрат од црна рибизла 600мг
 • Екстракт од цвет од бозел 500мг
 • Екстракт од цвет од липа 200мг
 • Екстракт од камилица 120мг
 • Бета глукан 90мг
 • Рутин 30мг
 • Витамин Ц 1000мг
 • Ниацин 16мг
 • Витамин Б6 2,1мг
 • Цинк 15мг
 • Селен 55 µg

Производител:  Olimp Laboratories Sp.z o.o Nagawczyna 109c,

3200 Debica. Poland

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page