ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Ti Tong Kang Апарат (Меридијанска терапија)

Ti Tong Kang Апарат (Меридијанска терапија)

Опис

Ti Tong Kang  апаратот е развиен на база на традиционалната Кинеска Меридијанска теорија  комбинирана  со био-електрична  технологија  и рефлексологија. Апаратот генерира  биоелектричен потенцијал кој делува врз меридијанските точки во телото, опфакајќи разни реони  зафатени со одредена болест .  Електрицитетот продира и ги стимулира меридијанските точки во реоните каде поради слабиот  проток на крв има концентрирано поголема количина на токсини и отпадни продукти на метаболизмот. Оваа меридијанска терапија го стимулира крвотокот, а со тоа и снабдувањето на ткивата со кислород и хранливи материи, го зајакнува одбрамбениот систем на телото.

Рецензии

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ti Tong Kang Апарат (Меридијанска терапија)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *