ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

SPA Life Aпарат за детоксификација

SPA Life Aпарат за детоксификација

Model No: CHPD-02

Brand Name: Chuang Hui

Карактеристики:

  • Го подобрува метаболизмот,
  • го зајакнува имунитетот,
  • штити од негативни агенси од биолошко потекло.

Description

Апаратот ефикасно елиминира внатрешни токсини и отпадни продукти на метаболизмот, враќајќи го телото во здрава и детоксифицирана состојба. Помага во редуцирање на нивото на крвниот шеќер, го регулира крвниот притисок и нивото на маснотии во крвта и отстранува симптоми на гихт (подагра), ревматизам, артритис и трауматични повреди, а воедно го јакне и имунолошкиот систем на телото. Го регулира секреторниот систем преку ослободување на негативни јони, ја балансира pH средината во телесните течности, овозможувајќи правилна функција на сите органи и органски системи во телото. Отстранува замор, комедони, брчки кај повозрасни лица, го подобрува квалитетот и здравјето на кожата.

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page