ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Sonosat-f Finger Pulse Oximetar

Sonosat-f Finger Pulse Oximetar

Опис

Мал и лесен апаратот кој е наменет за мерење на функционалната заситеност на артерискиот хемоглобин со кислород (%SpO2) и пулсот. Апаратот може да се користи во клинички, но и во домашни услови за одредување на заситеноста со кислород и пулсот кај возрасни и педијатриски пациенти.

Рецензии

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sonosat-f Finger Pulse Oximetar”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *