ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Power D/N 10 капсули

Power D/N 10 капсули

100% природен препарат кој содржи ефективни билки потребни за оптимална виталност и потенција кај мажите. Билките од кои се состои Power D/N се тестирани многу пати за да се обезбеди максимална ефикасност и сигурност.

Description

Начин на употреба: Се зема една Power D/N капсула 30 минути пред сексуалниот чин. Ефектот се постигнува за 45 до 60 минути. Не смеат да се земаат повеќе од две капсули наеднаш.

Состав:  Cordyceps Sinensis -70mg,  Mushroom Extract -50mg, Aged Garlic Extract -40 mg, Oriental Radish Extract- 30mg, Proprietary Blend  310 мг( Cinnamon Bark, Codonopsis, Red-berried Weeds, Rehmannia, Tribulus Terrestris Extract, Wild Yam Extract),  Magnesium Stearate, Silicon Dioxide.

Компоненти на желатинската капсула:  Желатин, Титан диоксид, Боја (Fd&C Blue).

Производител: Health One Pharmaceuticals Inc 9448 Telstar Ave, Unit 5, El Monte, CA 91731 USA

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page