ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Oxygen concentrator 8 liter KS-OC8

Oxygen concentrator 8 liter KS-OC8

Карактеристики:

Овој концентратор обезбедува повеќе кислород отколку повеќето други концентратори на кислород, со капацитет да обезбеди проток  до 8 lpm (литри во минута) на кислород со висока чистота (90 – 95%)

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page