ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Kислородна машина за лице – Модел бр : Diamond- 01

Kислородна машина за лице – Модел бр : Diamond- 01

Основна функција:

  • подмладување на кожата , отстранување на оштетениот дел на лицето, длабинско чистење , како и подобрување на флексибилноста на кожата
  • навремено отстранување; Отстранува фини линии
  • отстранување на акни, комедони , црнки и лузни
  • ограничување на воспаление.

Рецензии

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kислородна машина за лице – Модел бр : Diamond- 01”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *