ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

HEMANI Крема за Сува кожа

HEMANI Крема за Сува кожа

Хемани кремот за сува кожа со природното масло од црно семе ја омекнува и обновува сувата кожа на лактите, петиците, дланките, и другите делови на телото каде е потребно омекнување на кожата.  Истотака може да се користи и како балзам за нега на испукани усни.

Состав: Вазелин, Хемани масло од црно семе

Пакување:  100 ml

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page