ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

H2 SPA Device – Апарат за детоксикација на база на водородни јони

H2 SPA Device – Апарат за детоксикација на база на водородни јони

Водородните јони беа за првпат користени за третман на тумор во 1975г. Од тогаш научниците открија многу медицински бенефити од водата со водородни јони, како што можеме да ги потенцираме следните:

  • ги олеснува движењата во зглобовите и мускулите бидејќи нашето тело е 70% вода
  • го чува нашиот мозок буден бидејќи на нашиот мозок му е потребна 70% вода за хидрација
  • му помага на телото во апсорпција на хранливите состојки
  • ја олеснува дигестијата
  • врши детоксикација на клетките и цело тело
  • помага во одржување на оптимален крвен притисок
  • го намалува ризикот од рак на дебелото црево, рак на крвта и рак на дојката
  • многу луѓе намалиле тежина
  • ги намалува брчките, намалува оштетувањето од сонце и ветар и помага во хидрација на фоликулите на косата

Опис

Принципи и функција

H2 спа уредот содржи специјална низа која може да ја јонизира водата и да произведува изобилство на водород (H2) и водородни јони кои се шират низ водата и јонизираната вода е подготвена за употреба за бања.

Водородот е најлесниот гас на универзумот и има карактеристики за брзо продирање и инфилтрирачка моќ, така да водородните атоми можат лесно да се инфилтрираат во кожата на човекот и шират низ целото тело и имаат антиоксидирачки ефект.

По околку седум бањи со H2 спа водата, најчести резултати се  чуство на свежина, енергија и здравје.

Луѓето се здобиваат не само со ефекти на убавина како поздрав и поубав изглед на кожа и коса туку и значителни медицински придобивки.

Рецензии

There are no reviews yet.

Be the first to review “H2 SPA Device – Апарат за детоксикација на база на водородни јони”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *