ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Fleur’s by HEMANI Fade out – Крем со екстракт од калинка

Fleur’s by HEMANI Fade out – Крем со екстракт од калинка

Уникатен дневен и ноќен крем, формулиран со природен екстракт од калинка за отстранување на темни дамки од кожата (дамките од сонцето, пеги, пребојување), намалување на хиперпигментација, брчки, како и лузни од акни.
Со редовна употреба ја тонира Вашата кожа и и дава природен изглед, кожата станува поубава, помазна и поблескава!

Description

За сите типови на кожа. Само за надворешна употреба.

Пакување:  80 g + Подарок сапун во склоп на кремoт!

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page