ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Fleur’s by HEMANI Шампон од црно семе

Fleur’s by HEMANI Шампон од црно семе

Уникатен шампон со масло од црно семе, за блескава и сјајна црна коса!

Ефикасно ја чисти косата, помага во одржувањето на нејзиното здравје и ниво на влажност.  По употреба Вашата коса станува свежа, мека и сјајна!

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page