ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Fleur’s by HEMANI Крема против брчки и стареење на кожата

Fleur’s by HEMANI Крема против брчки и стареење на кожата

Природните и бисерни екстракти придонесуваат за здрав и младешки изглед на кожата. Бисерниот екстракт содржи одлична комбинација на природни состојки кои покажале корисни лековити својства на кожата. Кремата благодарејки на бисерниот екстракт овозожува ексфолијација и пилинг,при што доаѓа до отстранување на мртвите клетки од површината на кожата и ублажување на брчките.

 

 

Description

За сите типови на кожа. Само за надворешна употреба.

Пакување:  80 g + Подарок сапун во склоп на кремoт!

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page