ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Fleur’s by HEMANI Крема против акни

Fleur’s by HEMANI Крема против акни

Природна крема збогатена со Витамин Е и УВ заштита, која има полезно дејство во отстранување на акни и мозолчиња.  Во пакувањето е вклучен и специјален сапун за одржување на хигиената на лицето кој помага во елиминирањето  на  акните  и мозолчињата,  а воедно ги намалува брчките  и  темните  флеки  на лицето.  Со редовна употреба вашата кожа станува поздрава, побела и природно убава.

 

Description

За кожа склона кон содавање акни. Само за надворешна употреба.

Пакување:  80 g + Подарок сапун во склоп на кремoт!

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page