ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Fleur’s by HEMANI Крема од полжав

Fleur’s by HEMANI Крема од полжав

За мека и мазна кожа!

Кремот е внимателно формулиран со природни маслени екстракти, кои имаат блескав и навлажнувачки ефект, давајќи и мекост на кожата. Кремот е корисен за отстранување на лузни, брчки и отстранување на мртвите клетки на површината на кожата.

Со редовна употреба Вашата кожа станува помека, побела и поблескава!

Description

За сите типови на кожа. Само за надворешна употреба.

Пакување:  80 g + Подарок сапун во склоп на кремoт!

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page