ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Fleur’s by HEMANI Крема од змија

Fleur’s by HEMANI Крема од змија

Fleur’s by HEMANI Крема од змија

Против брчки и акни!

Уникатен   крем,   формулиран   со   природни екстракти кој помага да се намалат проблемите    со    кожата    како    што    се мозолчиња,      акни      и      брчки. Маслените екстракти заедно со Витаминот Е помагаат за избелување, омекнување и потхранување на кожата.  Со редовна употреба вашата кожа станува помазна, побела и природно убава!

 

Description

За сите типови на кожа. Само за надворешна употреба.

Пакување:  80 g + Подарок сапун во склоп на кремoт!

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page