ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Fleur’s by HEMANI

Fleur’s by HEMANI

Козметички препарати со Масло од Црно Семе

  • Шампон од црно семе
  • Крема за миење на лице
  • Крема за пилинг
  • Крем за масажа со црно семе

Description

Уникатни креми за нега на лице

  • Fleur’s by HEMANI Крема од змија
  • Fleur’s by HEMANI Крема од полжав
  • Fleur’s by HEMANI Крема против акни
  • Fleur’s by HEMANI Fade out – Крем со екстракт од калинка
  • Fleur’s by HEMANI Крема против брчки и стареење на кожата

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page