ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Coenzyme Q10, 30 таблети

Coenzyme Q10, 30 таблети

КОЕНЗИМ Q10 (Coenzyme Q10), 30 таблети, е додаток во исхрана, но истиот не е замена за здрава и балансирана исхрана и здрав начин на живот.

Состав: Една таблета содржи 50мг Коензим Q10.

Description

Упатство за употреба: Една таблета на ден, пожелно после оброк. Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатоците во исхрана не се замена за балансирана исхрана и здрав животен стил и не може да се користат како замена за разновидна исхрана. Да не се користи во случај на пречувствителност на состојките.

Производител: Pharmacy Laboratories, 57 Wieselki Street, 04-830 Warsaw, Poland.

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page