ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Checkme Pro Мултифинкционален Здравствен Монитор

Checkme Pro Мултифинкционален Здравствен Монитор

Checkme Pro е “се во едно здравствен монитор:

  • ЕКГ монитор: ECG, HR, QRS, ST, Аритмија
  • Пулс оксиметар: SpO2, PR, PI
  • Мерење на крвен притисок
  • Инфрацрвен термометар
  • Дневна проверка
  • Мониторирање на спиењето
  • Педометар (бројач на чекори)
  • Потсетник
  • Календар и време

Опис

Checkme Pro е софистициран мултифункционален здравствен монитор кој интегрира мониторирање на неколку здравствени функционалности во еден компактен уред. Прецизноста на мерењата во комбинација со напредните аналитички можности и едноставноста за употреба го прават Checkme Pro здравствениот монитор одличен избор за сите – професионалци и приватни корисници.

Рецензии

There are no reviews yet.

Be the first to review “Checkme Pro Мултифинкционален Здравствен Монитор”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *