ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

5L OXYGEN CONCENTRAT – Кислороден концентратор од 5 Л

5L OXYGEN CONCENTRAT – Кислороден концентратор од 5 Л

Главни карактеристики:

  1. Висока чистота на кислородот (>95%).
  2. Сензор уред за кислород
  3. Филтери
  4. Три прилагодливи алармни системи: аларм за исклучување, аларм за грешка во циркулација на притисокот, аларм за евентуална грешка на компресорот
  5. Сад за овлажнување на кислородот
  6. Уред за генерирање на кислород
  7. LCD екран
  8. Намена: болници, клиники, центри за нега, возила

Опис

Ова е  кислороден концентратор кој нуди внатрешен компактен и економски дизајн со опциони функции за распршувач и кислороден овлажнувач. Прифаќа заштита во случај на преголем проток, сензор за притисок и магнетен вентил со CE, UL сертификати и има EMC, ROSH.

За популацијата:

Може да се користи за ХОБС пациенти, бремени жени, студенти, постарата генерација, луѓе кои имаат проблеми со спиење, проблеми со градите, недостаток на меморија, отсутност на мисли, проблеми со варењето, луѓе кои се грижат за своето здравје, надворешна убавина.

Рецензии

There are no reviews yet.

Be the first to review “5L OXYGEN CONCENTRAT – Кислороден концентратор од 5 Л”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *