ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

10L OXYGEN CONCENTRATOR – Кислороден концентратор од 10 Л

10L OXYGEN CONCENTRATOR – Кислороден концентратор од 10 Л

Главни карактеристики:

  1. Може да работи 24 часа непрекинато
  2. Излез на кислород – стандарден единечен излез а опционо може и двоен
  3. Висок степен на чистота на кислород (>95%).
  4. Сензор уред за кислород
  5. Филтер
  6. Сад за овлажнување на кислород
  7. Уред за генерирање на кислород
  8. ЛЦД Екран
  9. Намена за : болници, клиники, центри за нега, возила, за надвор

Опис

Овој модел овозможува 10 LPM  излезен проток на кислород дури и во хитни случаи, компактна структура со овлажнување на кислородот, висок квалитет на заштита на преголем проток, сензор за притисок и магнетен вентил со CE, UL сертификати.

За популацијата:

Може да се користи за ХОБС пациенти, бремени жени, студенти, постарата генерација, луѓе кои имаат проблеми со спиење, проблеми со градите, недостаток на меморија, отсутност на мисли, проблеми со варењето, луѓе кои се грижат за своето здравје, надворешна убавина.

Рецензии

There are no reviews yet.

Be the first to review “10L OXYGEN CONCENTRATOR – Кислороден концентратор од 10 Л”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *