ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

ШЕДИР ®ФЛУ 600 ЛИМОН (SHEDIR ®FLU 600 LIMON)

ШЕДИР ®ФЛУ 600 ЛИМОН (SHEDIR ®FLU 600 LIMON)

370 ден

ШЕДИР®флу 600  лимон е граничен производ со N-ацетилцистеин, витамин Ц и Еукалиптус . Благодарејќи на состојките производот има балзамски, емолиентен и омекнувачки ефект врз орофарингеалната мукоза, допринесува за нормална функција на имуниот систем и за заштита на клетките од оксидативен стрес.

20 кесички по 4,6г

Опис

Препорачана дневна доза за возрасни е 1 кесичка на ден, истата содржи: Н-ацетилцистеин 600мг, Витамин Ц( Л-аскорбинска киселина) 500мг, Eucalyptus globulus Labill. (Еукалиптус) сув екстракт од лист 50мг, Фруктоза, Сорбитол, Сукралоза, Вкус, Силикон диоксид. Без глутен.

Дозирање и начин на употреба:  се препорачува да се зема 1 кесичка на ден.  Содржината од една кесичка треба да се раствори и промеша во 100мл вода.

Предупредување: Да не се употребува производот пред да се прочита упатството за употреба! Да не се надминува дневната препорачана доза. Пред употреба консултирајте се со вашиот лекар ако сте бремени или доите.  Не го користете производот за деца под 3 години!

Начин на чување: Производот треба да се чува на суво и студено место, подалеку од извори на топлина, светлина и влага.  Да се чува подалеку од дофат на деца!

Производител: VIBAR NORD Spa–Via al Boscone, 52-23823 Colico (LC), за SHEDIR PHARMA Srl Italy-Via Bagnulo, 95 -80063 Plano di Sorrento (NA).