ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Црн ферментиран лук, 200g

Црн ферментиран лук, 200g

Црниот лук, познат и како ферментиран црн лук е направен од свеж, суров лук со ферментација во ферментатор од 90-120 дена. Има сладок, кисел вкус и го нема карактеристичниот и јак мирис на лук. Препаратот е составен од 100% сув, ферментиран, црн лук.

Description

Кои се здравствените придобивки од црниот лук? Црниот лук содржи високо ниво на антиоксиданси; ја зајакнува работата на срцето; има антибактериско и антисептично дејство; делува на подобрување на имунитетот и помага при сите респираторни болести.

Во нашата понуда има три типа на црн лук:
· Црн лук, цела луковица –препорачана цена 325 ден;
· Црн лук, излупени чешниња –препорачана цена 390 ден;
· Црн лук, излупени парчиња – препорачана цена 470 ден.

Производител: Zhucheng Ruifusheng Black Garlic Biological Engineering Co, Ltd, China.

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page