ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

ЦИСТЕКС ШЕДИР® КЕСИЧКИ

ЦИСТЕКС ШЕДИР® КЕСИЧКИ

10 кесички по 3,5г спакувани во кутија

ЦИСТЕКС ШЕДИР®  КЕСИЧКИ  е граничен производ кој благодарение на Брусницата, Мечкиното грозје и Ортосифонот, придонесуa за функционалноста на уринарниот тракт.

Description

Препорачана дневна доза за возрасни е 2 кесички на ден, истата содржи: Брусница сув екстракт од плод 1г (вкупни Проантоцијанидини 40 мг),Ува Урси сув екстракт од лист  200мг(20% Арбутин) , Ортосифон сув екстракт од лист 30мг(0,2 Синенсетин), Лактобацилус ацидофилус СГЛ11 тиндализиран 3 билиони неживи клетки,фруктоза,малтодекстрини,вкус,сок. Содржи казеин, и/или лактоза, деривати на млеко! Без глутен.

Дозирање и начин на употреба:  Се препорачуваат 2 кесички на ден подалеку од оброците. Содржината од една кесичка треба да се раствори и промеша во 100мл вода и да се испие.

Предупредување:  Да не се употребува производот пред да се прочита упатството за употреба! Да не се надминува дневната препорачана доза! Пред употреба консултирајте се со вашиот лекар ако сте бремени или доите. Не го користете производот доколку сте пречувствителни на една или повеќе состојки од производот.

Начин на чување: треба да се чува на суво и студено место, подалеку од извори на топлина, светлина и влага. Да се чува подалеку од  дофат на деца!

Производител: REMISE EN FORME Srl Italy –Via di Tor Saplenza, 211-00155 Roma, за SHEDIR PHARMA Srl Italy-Via Bagnulo, 95 -80063 Plano di Sorrento (NA).

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page