ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Хемани сапун од црно семе

Хемани сапун од црно семе

Хемани сапунот од црно семе е рачно изработен сапун кој во себе содржи квалитетно масло од црно семе.  Се користи за хигиена и нега на кожата, ја подобрува нејзината хидратација и еластичност.   Сапунот поседува и противвоспалително и антибактериско дејство што го прави погоден и за проблематична кожа со акни.

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page