ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

ТИГ – 10 (TIG-10)

ТИГ – 10 (TIG-10)

2100 ден

ТИГ-10 е извор на антиоксиданси кои се ваш сојузник при справувањето со предизвиците на модерниот начин на живот! ТИГ-10 е производ добиен после 7 години истражување и работење се со цел да се добие најдобрата формула во борба против малигни клетки. ТИГ-10 преставува уникатна формулација од 10 билки со неверојатни лековити и антиоксидативни својства, кои го штитат вашиот организам од штетни слободни радикали и учествува во регулација на неправилна делба на клетките.

Пакување: 90 капсули

Опис

Состав: Eдна таблета ТИГ-10 од 1000 мг содржи: Curcuma Aromaticа 140mg, Balsam Odendron Mukul 80mg, Lepidium Sativum  90mg, Corallocarpus Epigaeus  120mg, Aegle Marmelos 100mg, Allivum sativum 70mg, Melia Azadirachta  75mg, Ocimum sanctum  120mg, Withania Somnifera   125mg, Aloe indica 80mg

Упатство за употреба: Една таблета три пати на ден после јадење.  Да не се надминува препорачаната дневна доза!

Додатокот на исхрана не е замена за балансирана и здрава исхрана!