ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Сок од Алое Вера

Сок од Алое Вера

600 ден

Сокот од Алое Вера преставува 100% чист и природен сок од лист на растението Aloe barbadensis. Позитивни влијанија има кај проблемите со стомачниот и дигестивниот тракт, автоимуни заболувања, кожни проблеми како што се псоријаза и егзема, позитивни резултати има и кај артритис и астма, позитивно влијае и на имунолошки систем во борба против вируси и бакетии.

 

Опис

Состав на 6 мл сок: Алое Вера (Aloe Barbadensis Lf.) 6мл. Алое Вера Сокот преставува богат извор на витамини и минерали, вклучувајќи го и реткиот витамин В12. Природно сокот содржи фолна киселина и седум есенцијални аминокиселини.

Употреба: Се пијат по 15мл, 3 пати на ден. Еднаш отворена туба има рок на употреба 1 месец. За најдобри резултати се препорачува употреба од 4 до 6 месеци.

Пакување: 1000мл.

Начин на чување:  Чувајте го шишето добро затворено, на ладно, темно и суво место, заштитено од директна сончева светлина. По отварање да се чува во фрижидер. Да се употреби во рок од еден месец по отварањето. Пред употреба протресете го шишето.

Произведувач: Kudos Laboratories India (Unit – Ⅱ ), Plot No. 3231, Nagla Enclave,

Phase-Ⅱ, Netaji Subhash Chowk, NIT, Faridabad, (Haryana), India.