ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

ПРОБИОСНЕИЛ (PROBIOSNAIL)

ПРОБИОСНЕИЛ (PROBIOSNAIL)

ПРОБИОСНЕИЛ (PROBIOSNAIL), 20 растителни ентерично обложени капсули

Пробиоснеил капсулите претставуваат пробиотски производ кој содржи екстракт од лиги од полжав и витамин К и Д, и се употребува за одржување на здрави коски, а потпомага и во превенција на остеопорозата.

Description

Начин на употреба: Граничниот производ Пробиоснеил се препорачува на возрасни лица во доза од 1 капсула еднаш во денот.

Пред употреба задолжително да се прочита упатството.

Состав: Препорачаната дневна доза содржи 20 милијарди  CFU активни пробиотски бактерии во моментот на производство, 600 IU витамин Д, 90 микрограми витамин К2, биоакцелератор-филтрат од лига на полжав.  Помошни состојки: растителна целулоза, микрокристална целулоза, малтодекстрин.

Пробиоснеил не содржи млеко, млечни производи, шекер, сол, скроб, глутен, соја, вештачки бои или конзерванси.

Производител: Пробиотикал С.п.А., Виа Е. Матеи, 3 – 28100 Новара (НО), Италија За Венусросес Лабсолутионс Лтд. 1612 Софија, Бугарија, ул. Ворино бр. 16, office@venusroses-labsolutions.eu

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page