ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Оксигенски концентратор Medtech Oxytec

Оксигенски концентратор Medtech Oxytec

Може да го користат пациенти со белодробни заболувања, помага за зајакнување на срцето, за детокцикација на крвта, го зајакнува организмот, ја ревитализира кожата.

Description

Преносен концентратор на кислород наменет за континуирана кислородна терапија.
• Компактен
• Тежи околу 16кг.
• Потрошувачка на енергија: 330 WATT
• Исклучително тивок
• Изработен е од не’рѓосувачки челик
• Густина на кислород до 95%
• Сертификат: ISO 9001: 2008

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page