ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Оксигенски концентратор Lovego LG101

Оксигенски концентратор Lovego LG101

Кислороден концентратор наменет за континуирана кислородна терапија за пациенти со хронични белодробни заболувања.

ЛЕСЕН! БЕЗБЕДЕН! КОМПАКТЕН! ПОДВИЖЕН! ИДЕАЛЕН ЗА ПАЦИЕНТИТЕ СО АКТИВЕН ЖИВОТЕН СТИЛ!!

Description

• Компактен и лесно подвижен (има тркалца и торба за складирање со која може да се патува) ;
• Тежи 5.4kg.;
• Тивок при работа (<45db(A));
• Проток на кислород: од 1 до 5L континуиран проток на кислород во минута;
• Работи со електрична енергија од 220V, може да работи во автомобил на 12V и на самата батерија во период од 60 минути (времето потребно да се наполни батеријата е од 4-5 часа); постои можност за дополнителна изработка на батерија со работно време од 3-4 часа.
• Воздухот кој што протекува се филтрира (има воздушен филтер и бактериски филтер).

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page