ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Оксигенски концентратор KS-3H

Оксигенски концентратор KS-3H

Придобивки:

  • Обновување на мозочната активност
  • Нега на кожата
  • Намалување на замор
  • Намалување на опасности од цигари и алкохол
  • Зајакнување на имунолошкиот систем

 

Description

Овој производ овозможува целосно снабдување со кислород. Помага во отстранување на стресот и зголемување на физичката способност. Модерен дизајн и лесен за користење. Вистинско решение за постари лица, пациенти или бремени жени, студенти и уморни реботници.

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page