ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Оксигенски Генератор NT-BT 3g-7g/hr

Оксигенски Генератор NT-BT 3g-7g/hr

Опис

Функции:

  1. Стерилизација: Ефикасно уништува голем број на бактерии и вируси, без секундарна контаминација на просторот и површината која се стерилизира.
  2. Детоксификација: Ефикасно отстранува резидуални пестициди од овошјето и зеленчукот.
  3. Деодоризација: Елиминира непријатни мириси, чад и мувла.
  4. Зголемување на нивото на кислород во воздухот и водата за пиење.
  5. Го прочистува воздухот и го подобрува здравјето, особено кај хронични болни (кардиоваскуларни, белодробни заболувања, астма итн..).
  6. Третман на лице и подобрување на здравјето на кожата: за прочистување на порите на лицето, превенција на бактериски развој и појава на акни и пигментација на кожата.

Рецензии

There are no reviews yet.

Be the first to review “Оксигенски Генератор NT-BT 3g-7g/hr”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *