ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

МАСЛО ОД ЃУМБИР

МАСЛО ОД ЃУМБИР

Talya Маслото од ѓумбир 20ml.  Маслото е добиено од растението Zingiber officinale.

Description

Начин на употреба: Talya Маслото од ѓумбир за надворешна употреба се нанесува на кожата и се масира. Може да се употребува 2 пати дневно така што 2-3 капки се раствараат во чаша вода. Спаѓа во маслата кои загреваат, најчесто надворешно се користи за масажа при болки во мускулии зглобови.

Производител:

TALYA BITKISEL URUNLER TICARET SANAYI LIMITED SIRKETI, Kizilli Mah. Gonculer Sok., Kizilli/Kepez, Antalya, Turkey

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page