ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО

МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО

156 ден

Масло од чајно дрво 30ml. Маслото е добиено од листовите на растението Melaleuca alternifolia.

Ова масло пред се е за надворешна употреба и поради низата на лековити дејства се употребува кај проблемтичната кожа (акни, мозолчиња итн). Се препорачува да се разреди со масло носач(бадемово масло и др), а неразредено може да се употребува при габични инфекции на ноктите.

Опис

Производител: Hemani International KEPZ Karachi Pakistan