ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

МАСЛО ОД ГОРЧЛИВА ДИЊА

МАСЛО ОД ГОРЧЛИВА ДИЊА

90 ден

Маслото од горчлива диња 30мл е добиено од семето на Momordica charantia.

 

 

Опис

Производител: Hemani International KEPZ Karachi Pakistan