ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

МАСЛО ОД АНАСОН

МАСЛО ОД АНАСОН

Talya  Масло од анасон 20ml е  масло добиено од растението Pimpinella anisum.

За надворешна употреба препорачливо е неколку капки од маслото(2-3) да се помешаат со околу 30мл масло носач на пр. маслиново масло, бадемово масло и сл. Се препорачува за масажа при болки во мускули и за релаксација.

Description

Производител:

TALYA BITKISEL URUNLER TICARET SANAYI LIMITED SIRKETI, Kizilli Mah. Gonculer Sok., Kizilli/Kepez, Antalya, Turkey

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page