ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

КАПИЛАР Крем Балзам

КАПИЛАР Крем Балзам

250 ден

Капилар крем балзамот e уникатна формулација во чиј состав влегува биофлавоноидот дихидрокверцетин изолиран од Сибирскиот Ариш (Larix Siberica), во комбинација со други природни компоненти како камфен, камфор, спеарминт и масло од тимјаново дрво.

Опис

Капилар кремот најчесто се препорачува кај уморни нозе и мускули, после физичка активност или подолга оптовареност на нозете, проширени вени, слаба циркулација, студени екстремитети, хематоми и слично.

Начин на употреба: Тенок слој од крем – балзамот се нанесува без втривање на болните делови од телото може и неколку пати во денот. После нанесувањето се чувствува ладење на кожата. За постигнување на најдобри резултати, се препорачува континуирано користење во период од 2-3 недели, по што следи пауза од 1 недела. Кремот треба да се нанесе на претходно добро измиена и неоштетена кожа.

Произведувач:   ДИОД   Ул.Дербеневскаја, д.11А, Русија