ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Инхалатор

Инхалатор

Description

Се употребува за небулизација на лекови при состојба на:

  • Специфични и неспецифични белодробни заболувања
  • Бронхијална астма
  • Пневмонии
  • Акутен и хроничен бронхитис

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page