ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

ЕНДОНОРМ капсули

ЕНДОНОРМ капсули

3700 ден

Пакување од 90 капсули

Препаратот ЕНДОНОРМ  е иновативен нехормонски, 100% природен препарат од растително потекло, за кој производителот Фитопанацеа тврди дека не е потребна доживотна употреба.  Оптималната доза и времетраењето на земање на ЕНДОНОРМ се поставува согласно дијагнозата и клиничката слика, па затоа пред употреба на производот се препорачува консултација со лекар специјалист за болести на тироидната жлезда.

Опис

Начин на употреба Возрасни по 1 капсула 2-3 пати на ден, 10 мин пред јадење. Да се зема во период од 1 до 2 месеци. Потоа доколку е неопходно циклусот може да се повтори по пауза од 7 дена.

Предупредување: Ендонорм не треба да се користи кај деца, бремени жени, доилки, како и кај лицата со акутни воспаленија на органите за варење.

Состав: Екстракт од корен на бел петопрст(Potentilla albа)200мг, Екстракт од херба на двозаб(Bidens tripartite) 80мг, Лиофилизиран прав од алгата ламинарија(Laminarija saccharina) 70мг, Екстракт од сладок корен(Glycyrhiza glabra) 50мг.

Произведувач: ЗАО “МираксБиоФарма”, 121059, РФ Москва, ул.Врјанскаја, 5 за  OOO “Фитопанацеа”, 125009, РФ Mосква, ул.Тверскаја, 19/31, стр 1