ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Долголет

Долголет

Долголет е додаток во исхраната кој содржи инулин, има општо зајакнувачко дејство, придонесува за зголемување на имунитетот, ја нормализира размената на јаглехидратите и липидите.

Облик на производот: 80 таблети со маса од 500 мг

 

Description

Состав: сушен прашок од Топинамбур (ерусалимска артичока, Helianthus tuberosus L.)  калциум стеарат. Извор на полисахариди и инулин.

Хранлива вредност на дневна доза (3-6 таблети):

содржи полисахариди, тука спаѓа и инулин   1,18-2,35г (47%-94% од дневна потреба).

Препораки за употреба: возрасни лица постари од 14 години од 3 до 6 таблети еднаш дневно за време на јадење. Времетраење на земање – 5 недели. По потреба по 2 недели третманот може да се повтори. Препорачаната дневна доза не треба да се надминува. Додатокот во исхрана не е замена за здрава и балансирана исхрана.

Контраиндикации: Долголет не треба да се користи за време на бременост и доење. Да не се зема и при индивидуална неподносливост на компонентите во состав на препаратот.

Услови на чување: да се чува во сува просторија на температура до +250С, подалеку од дофат на деца!

Рок на употреба 36 месеци од датумот на производство кој е означен на пакувањето.

Производител: ДИОД, ул Дербеневскаја д.11А, Руска Федерација

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page