ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

ГЛУКОКЕР (Gluco care)

ГЛУКОКЕР (Gluco care)

120 капсули

Состав: Eдна капсула Глуко Кер од 500мг содржи: Gymnema Sylvestre 150mg, Commiphora Mukul 100mg, Momordica Charantia 50mg, Glycyrrhiza Glabra 50mg, Asparagus Racemosus 50mg, Pterocarpus marsupium 100mg.  100% растително потекло, не содржи стероиди или хемикалии.

Description

Упатство за употреба:  За возрасни две капсули два пати на ден , после оброк. Да не се надминува препорачаната дневна доза!

Додатокот на исхрана не е замена за балансирана и здрава исхрана!

Повеќе информации може да се најдат на http://www.sriramherbals.in

Производител  Shriram Herbals  31/1, Seetharampalya, Mahadevapura Post, Bangalore-560 048, India

КОНТАКТ ИНФО

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page